Mies in MoestuinMijn grote passie is koken,

gekoppeld aan de kracht die pure voeding je kan geven.

Onder de naam PuurMies verzorg ik kookworkshops en inspiratietrajecten Hip-Oereten. Hier ervaren de deelnemers hoe je met plezier op een gemakkelijke manier puur en vooral lekker eten kunt maken. Eten zoals moeder natuur het bedoeld heeft: terug naar de oorsprong, kiezen voor puur, onbewerkt en seizoensgebonden voedsel. Ik voed mezelf met het volgen van kooklessen, cursussen, symposia en vooral door veel te lezen in (kook)boeken. Mijn missie: anderen inspireren hoe je pure voeding als  krachtbron kunt inzetten voor een energiek en stralend effect.

 

 

Foto: gemaakt door Monique de Swart (De Duintuin Heemskerk)

.

.

.

Wat zeggen anderen over PuurMies:

‘Het fijne van PuurMies is dat ze je inspireert om heel eenvoudig een supergezonde en smaakvolle maaltijd op tafel te zetten “waar je lichaam blij van wordt”. Ze houdt de voedselhypes bij, pikt er hier en daar wat uit en geeft praktische adviezen over welke producten gezond zijn. Het kan echt: simpel en lekker koken voor het hele gezin’

Barbara Kuiper, Fondsredacteur psychologie, Uitgeverij Boom

 

‘Je recepten zijn altijd weer een succes. Ik gebruik ze iedere week en ze hebben een vaste plek op mijn aanrecht’

 

‘De ingrediënten van je kastanjesoep heb ik al meerdere keren samen met je recept aan anderen cadeau gedaan, wat een fantastisch lekker en gezond presentje om weg te geven’.

 

 

Copyright Puur Mies © 2016. All Rights Reserved.